Werken bij Outbirds

Word jij blij wanneer je organisaties met maatschappelijke relevantie vooruit kan helpen met Salesforce? Heb jij een eigen mening? Weet je die te vertalen naar een goede visie? Kom dan werken bij Outbirds.

Vacature

Senior Salesforce Consultant v/m/x

Senior Salesforce Consultant v/m/x

Zoek jij…

…intellectuele uitdagingen in je werk? Ben je altijd op zoek naar complexe problemen om op te lossen en nieuwe technologieën om te ontdekken en te leren?
…mogelijkheden om een echte impact te maken op organisaties en de wereld om je heen? Wil je actief bijdragen aan het verbeteren van organisaties door het optimaliseren van bedrijfsprocessen, het implementeren van nieuwe technologieën en helpen bij het bereiken van hun doelen?
…autonomie en flexibiliteit in je professionele leven? Wil je de vrijheid en verantwoordelijkheid hebben om je eigen projecten vorm te geven, je werk te bepalen en invloed uit te oefenen op de besluitvorming?

Driemaal check? Lees dan snel verder.

Driemaal check? Top! Dan heeft Outbirds dé baan voor jou. Samen met je collega-consultants ontwikkel en implementeer je oplossingen op het Salesforce-platform. En verbeter je de processen bij onze maatschappelijk relevante klanten. Extra leuk: je wisselt per project van team en rol. Superafwisselend dus en dé manier om je te blijven ontwikkelen.

Wil je meer weten?

Een afspraak voor een kop koffie is zo gemaakt! Bel of app Hendrik Jan van Ewijk via 06 – 11 32 78 62 om gewoon ’s informeel kennis te maken. Of solliciteer direct!

Jouw week als Salesforce Consultant bij Outbirds

MAANDAG: Vanuit huis spar je online met collega’s over de functionele en technische specificaties van een Salesforce Field Service oplossing die jullie bij een grote leverancier van zonnepanelen gaan implementeren.

DINSDAG: Je geeft een workshop op locatie bij een landelijke stichting die medisch onderzoek ondersteunt. Zo laat je zien hoe deze klant met jouw oplossing de donateursrelaties kan managen.

WOENSDAG: Afspraak met een van de junioren die je begeleidt. Samen kijken jullie welke opdrachten, klanten of opleidingen aansluiten bij haar leerdoelen en ambities. ’s Middags werk je aan de doelarchitectuur van een van de projecten waar je inhoudelijk eindverantwoordelijk voor bent.

DONDERDAG: Eerst een uurtje sporten. Daarna werk je samen met Chris, onze Account Executive, aan de voorbereiding van een groot offertetraject. Aansluitend is de maandbijeenkomst. We bespreken een inspirerend onderwerp, waarna we samen lekker eten.

Je mist een dag?

Klopt. Wij vinden jouw werk-privébalans belangrijk, dus dinsdag zou zomaar je vrije dag kunnen zijn. Liever fulltime werken? Of je een middag per week verdiepen in nieuwe trends en ontwikkelingen? Veel kan. Je krijgt de vrijheid om je taken en afspraken naar eigen inzicht in te delen.

Zo werken wij

Je werkt aan meerdere projecten tegelijkertijd, waarop je eindverantwoordelijk bent voor alle technische aspecten. En dus in twee verschillende agile-teams waarin we diverse persoonlijkheden en expertises bundelen. Het mooie hiervan is dat je impact op Outbirds en op onze klant groot is. Zo maken we als team echt het verschil voor onze klanten. Plus we blijven elkaar inspireren en onszelf ontwikkelen. Dus één ding is zeker: je hebt significante impact op ons en onze klanten. Dankzij jou verandert er werkelijk iets.

Dit krijg je

Een werkplek bij een jonge (wij bestaan sinds 2017) en ondernemende club. Een platte organisatie waarin je vanaf dag één met iedereen samenwerkt. En ook al heb je je sporen als consultant verdiend, je krijgt bij ons volop kansen om je verder te verdiepen en te ontwikkelen. Bijvoorbeeld via trainingen, seminars of congressen.

Je toekomstige collega vertelt

Ronald hoe hij zich bij ons ontwikkelde tot Senior Consultant en Architect. Lees hier zijn verhaal.

Wat je verder krijgt:
 • Een brutomaandsalaris tussen € 5.221,- en € 7.490,- op basis van een 40-urige werkweek.
 • Een sparringpartner om je loopbaan mee vorm te geven én een supermooi opleidingsbudget van € 3.000,- per jaar.
 • Elk jaar € 1.000,= om te besteden aan hardware zoals een laptop of telefoon, of spullen voor je thuiswerkplek zoals een bureau of bureaustoel. Heb je niets nodig of heb je geld over? Dan krijg je het bedrag uitgekeerd.
 • Een telefoonabonnement.
 • Een ruime mobiliteitsvergoeding die je kunt inzetten om een auto leasen, voor een kilometer vergoeding, een fiets of ov-kaart.
 • 25 vakantiedagen.
 • Aandacht voor een goede werk-privébalans: heb je – bijvoorbeeld omdat je je flink hebt ingezet voor een opdracht – behoefte aan tijd voor jezelf, maar zijn je vakantiedagen op? Dan doen wij niet moeilijk.
 • Veel flexibiliteit: je kiest zelf of je bij de klant, op kantoor of thuis werkt en je hebt de vrijheid om zelf je werkzaamheden en klantafspraken in te plannen.
 • Een goede pensioenregeling.
 • Last but not least: een baan met impact!
Met deze skills ga je het maken!

Jij pakt proactief zaken op, zowel in projecten als binnen Outbirds. Je bent een zelfstarter die makkelijk het initiatief neemt. Je kunt goed luisteren, zo weet je de behoeften en wensen van klanten scherp te krijgen en daarover te adviseren. Je staat – bijvoorbeeld tijdens brainstormsessies – open voor ideeën en de argumenten van klanten en collega’s, maar bent ook in staat om anderen mee te nemen in die van jou.

Daarnaast heb je het volgende in de pocket:
 • Minimaal 5 jaar ervaring met Salesforce en kennis van meerdere oplossingen op dit platform.
 • Goede kennis van de gebruikelijke integratieoplossingen, begrip van API’s en van integratiepatronen.
 • Brede algemene IT-kennis en het vermogen om snel nieuwe digitale tools te leren gebruiken.
 • Het is een pré als je kennis hebt van een of meerdere programmeertalen en ervaring met het schrijven van een code.
Solliciteren, zo werkt het

Wil je meer weten over deze functie, vrijblijvend kennismaken of een keertje meekijken hoe het er bij ons aan toe gaat? Bel of app met Hendrik Jan van Ewijk, via 06 – 11 32 78 62.
Direct solliciteren? Yes! Stuur je motivatie en cv naar hendrik.jan.van.ewijk@outbirds.nl.