Word jij blij wanneer je organisaties met maatschappelijke relevantie vooruit kan helpen met Salesforce? Heb jij een eigen mening? Weet je die te vertalen naar een goede visie? Kom dan werken bij Outbirds.

Vacature

Medior Salesforce consultant v/m/x

Medior Salesforce consultant v/m/x

Wil jij…

…met IT-oplossingen een waardevolle bijdrage leveren aan de wereld om je heen?
…commerciële, non-profit- en overheidsorganisaties ondersteunen bij hun ambities en doelstellingen, zoals bijvoorbeeld de energietransitie of de fondsenwerving van goede doelen?
…bijdragen aan de groeiambities van onze scale-up, werken aan uitdagende opdrachten en ervaring opdoen waar je je hele loopbaan wat aan hebt?

Driemaal check? Top!

Driemaal check? Top! Dan heeft Outbirds in Amersfoort dé baan voor jou. Samen met je collega-consultants ontwikkel en implementeer je oplossingen binnen het Salesforce-platform. En verbeter je de processen bij onze maatschappelijk relevante klanten. Extra leuk: je wisselt per project van team en rol. Superafwisselend dus en dé manier om veel te leren.

Wil je meer weten?

Een afspraak voor een kop koffie is zo gemaakt! Bel of app Hendrik Jan van Ewijk via 06 – 11 32 78 62 om gewoon ’s informeel kennis te maken. Of solliciteer direct!

Jouw week als Salesforce consultant bij Outbirds

MAANDAG: Vanuit huis spar je online met collega’s over de functionele en technische specificaties van een Salesforce Field Service oplossing die jullie bij een grote leverancier van zonnepanelen gaan implementeren.

DINSDAG: Je geeft een workshop op locatie bij een landelijke stichting die medisch onderzoek ondersteunt. Zo laat je zien hoe deze klant met jouw oplossing de donateursrelaties kan managen.

WOENSDAG: Afspraak met je buddy. Samen kijken jullie welke opdrachten, klanten of opleidingen aansluiten bij je leerdoelen en ambities. ’s Middags analyseer je complexe datasets.

DONDERDAG: Eerst een uurtje sporten. Daarna werk je aan je support- en beheertaken voor een van onze klanten. Aansluitend is de maandbijeenkomst. We bespreken een inspirerend onderwerp, waarna we samen lekker eten.

Je mist een dag?

Klopt. Wij vinden jouw werk-privébalans belangrijk, dus vrijdag zou zomaar je vrije dag kunnen zijn. Liever fulltime werken? Of een middag per week puzzelen met nieuwe technieken? Alles kan. Je krijgt bovendien de vrijheid om je taken en afspraken naar eigen inzicht in te delen.

Zo werken wij

Je werkt aan zo’n twee projecten tegelijkertijd. En dus in twee verschillende agile-teams waarin we diverse persoonlijkheden en expertises bundelen. Het mooie hiervan is dat we continu van elkaar leren en dat we blijven innoveren. Zo maken we als team echt het verschil voor onze klanten. Plus we blijven elkaar inspireren en onszelf ontwikkelen. Dus één ding is zeker: je doet bij ons waardevolle vaardigheden, ervaringen en relaties op waar je je hele loopbaan plezier van hebt.

Dit krijg je

Een werkplek bij een jonge (wij bestaan sinds 2017) en ondernemende club. Een platte organisatie waarin je vanaf dag één met iedereen samenwerkt, of het nu de managing consultant is, je senior collega met wie je in het begin veel optrekt, of juist de junior die jij weer begeleidt. En check dit: we bieden je een opleidingsbudget van €3.000,- per jaar!

Wat je verder krijgt:
  • Een brutomaandsalaris tussen € 3.743,- en € 5.467,- op basis van een 40-urige werkweek.
  • Goede begeleiding door je persoonlijke buddy én een supermooi opleidingsbudget van € 3.000,- per jaar.
  • Elk jaar € 1.000,= om te besteden aan hardware zoals een laptop of telefoon, of spullen voor je thuiswerkplek zoals een bureau of bureaustoel. Heb je niets nodig of heb je geld over? Dan krijg je het bedrag uitgekeerd.
  • Een telefoonabonnement.
  • Een ruime mobiliteitsvergoeding die je kunt inzetten om een auto leasen, voor een kilometer vergoeding, een fiets of ov-kaart.
  • 25 vakantiedagen.
  • Aandacht voor een goede werk-privébalans: heb je – bijvoorbeeld omdat je je flink hebt ingezet voor een opdracht – behoefte aan tijd voor jezelf, maar zijn je vakantiedagen op? Dan doen wij niet moeilijk.
  • Veel flexibiliteit: je kiest zelf of je thuis of op kantoor werkt en je hebt de vrijheid om zelf je werkzaamheden en klantafspraken in te plannen.
  • Een goede pensioenregeling.
  • Last but not least: een baan met impact!
Met deze skills ga je het maken!

Je bent een zelfstarter die makkelijk het initiatief neemt. Het kan zomaar zijn dat bij onze klanten de zaken nog niet zo goed geregeld zijn en dat ze jou bijvoorbeeld vragen hun processen te optimaliseren. Jij pakt dan proactief zaken op en plant afspraken in. Ook kun je goed luisteren. Zo weet je de behoeften en wensen van klanten scherp te krijgen en daarover te adviseren. Je staat – bijvoorbeeld tijdens brainstormsessies – open voor ideeën en de argumenten van collega’s, maar bent ook in staat om anderen mee te nemen in die van jou.

Daarnaast heb je het volgende in de pocket:

Enkele jaren ervaring met Salesforce en kennis van meerdere oplossingen op dit platform.
Goede IT-kennis en het vermogen om nieuwe digitale tools te leren gebruiken.
Het is een pré als je kennis hebt van een of meerdere programmeertalen en ervaring met het schrijven van een code.

Solliciteren, zo werkt het:

Wil je meer weten over deze functie, vrijblijvend kennismaken of een keertje meekijken hoe het er bij ons aan toe gaat? Bel of app met Hendrik Jan van Ewijk via 06 – 11 32 78 62
Direct solliciteren? Yes! Stuur je motivatie en cv naar hendrik.jan.van.ewijk@outbirds.nl