Je bent een onmisbare schakel

Je komt terecht in een jonge en snelgroeiende organisatie. Sinds 2017 is Outbirds uitgegroeid van een start-up tot een bedrijf met meer dan twintig professionals en veel mooie landelijke klanten. Dat zegt wat over onze ondernemersgeest en teamspirit, want in onze platte organisatie werk je vanaf dag één met iedereen samen. Je bent een onmisbare schakel om Outbirds te laten groeien.

Impact maken werkt het beste als je het samen doet

Ontdek of Outbirds bij je past

Van onze ruim twintig professionals zijn er geen twee hetzelfde. Hartstikke inspirerend, want al die verschillende achtergronden, ervaringen en talenten vormen dé omgeving om je horizon te verbreden en als persoon te groeien. Maar we mogen dan allemaal unieke persoonlijkheden zijn, we zijn stuk voor stuk een ‘manager of one’. Ontdek snel of jij er ook een bent!

Waar en wanneer je werkt

Dat bepaal je zelf
Vanuit huis of op kantoor. Je bepaalt in veel gevallen zelf waar en wanneer je werkt. Natuurlijk zorgen wij dat de basis goed is: je krijgt de voorzieningen en middelen die je nodig hebt om je thuiswerkplek verder in te richten. Extra leuk: je bent als consultant hét gezicht van Outbirds, dus je bezoekt geregeld je klanten.

"Het verschil willen maken"

Maxim Laumans

Consultant

“Bij Outbirds is geen ongemotiveerde medewerker te vinden. Iedereen is klantgericht en wil graag het verschil maken.”

“Mijn persoonlijke motto?”

Sanne Brandsma

Consultant

“Laat je niet leiden door problemen, maar volg je dromen. Bij Outbirds richten we ons op het verwezenlijken van visies, waarbij uitdagingen ons pad naar succes alleen maar sterker maken.”

Wil je vrijblijvend kennismaken?