Onze waarden staan centraal

Alles wat we doen, hoe we het doen en wat ons inspireert en plezier geeft, komt voort uit onze waarden. Of het nu gaat om onze werkwijze en teamspirit, het contact met onze klanten of onze groeiambities, altijd staan autonomie, samenwerken, een klantgerichte instelling en ontwikkeling op de eerste plaats.

Dit is wat ons drijft

Autonomie

Herken je jezelf in deze kernwaarde? Dan heb je waarschijnlijk snel scherp wat van je wordt verwacht, en weet je je eigen doelen te stellen en uit te voeren. Dat is ook het mooie van je collega’s: zij kennen hun persoonlijke kracht en zetten die succesvol in. Wij hoeven ze niet te vertellen wat ze moeten doen? Dit weten zij prima zelf.

Samenwerken

Bij Outbirds kennen we stuk voor stuk onze eigen kwaliteiten én die van elkaar. We werken er iedere dag hard aan om deze zo goed mogelijk in te zetten. Dé manier om met elkaar en met de klant uitdagingen en optimale samenwerkingen aan te gaan en samen tot de beste oplossingen te komen.

Klantgericht

Handel en denk jij ook altijd in het belang van de klant? Top. Wij doen er ook alles aan om de organisaties en hun specifieke uitdagingen goed te leren kennen om zo samen tot de beste resultaten te komen.

Ontwikkeling

Bij Outbirds blijf je leren. Niet alleen via opleidingen en onze inspirerende maandbijeenkomsten, maar ook omdat we ons eigen en elkaars werk continu evalueren. Zo blijven we onze diensten en oplossingen verbeteren. En kunnen ook onze klanten zich verder ontwikkelen.

Alles wat ons inspireert en plezier geeft, komt voort uit onze waarden

Wil je vrijblijvend kennismaken?