Jij maakt het verschil

Binnen onze scale-up kun je écht een verschil maken. Wanneer je aan een project werkt, zie je het resultaat vrijwel direct. Dat is anders dan werken in een groter bedrijf, waar je bijdraagt aan een doel dat vaak verder weg ligt. Binnen een kleinere organisatiestructuur als die van ons heb je directe impact op het bedrijf. En juist dat is iets wat onze mensen gemotiveerd en trots maakt.

Werken in onze scale-up: dit zijn de benefits

Ontwikkelen en doorgroeien

Werken in een scale-up is misschien wel de beste manier om je talenten in te zetten en je verder te ontwikkelen. Waarom? Omdat je aan veel verschillende projecten werkt. Zo heb je veel variatie in je job en doe je steeds nieuwe ervaringen op. Je leert continu bij en kunt je talenten volop inzetten en ontwikkelen. En het mooie is: goed werk wordt bij ons snel herkend en erkend.

Vrijheid, vertrouwen en ondersteuning

We zijn er trots op dat onze mensen met zichtbaar plezier en betrokkenheid bij Outbirds werken. Wat zij waarderen? Dat ze elke dag opnieuw de vrijheid, het vertrouwen en de ondersteuning krijgen die zij nodig hebben om het beste uit zichzelf te halen. En hoe boeiend is het om samen te werken met collega’s met verschillende achtergronden, ervaringen en perspectieven?

Werken in een scale-up is de beste manier om door te groeien

Jong, flexibel en stabiel tegelijkertijd

Wil je werken bij een jonge, snelgroeiende en steady Salesforce-organisatie? Dan zit je bij Outbrids goed. We zijn de startup-fase ontgroeid maar hebben onze startersmentaliteit behouden. Hoe je dat merkt? We maken ons niet zo druk om procedures, titels en rollen, we doen wat nodig is om dingen voor elkaar te krijgen.

  • Werken vanuit je talent

  • Goed werk wordt snel herkend en erkend

  • Snel leren en ontwikkelen

  • Heel veel lol met elkaar

  • Hecht team van ruim twintig snelle denkers

  • Volop ontwikkelingsmogelijkheden

Wil je vrijblijvend kennismaken?